Anders Højhus + Nobody La La La + FRAADS | RUST

Anders Højhus + Nobody La La La + FRAADS

13 juli, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

FRAADS
FRAADS er en dansksproget duo. Med intensitet, nervebånds-torvtrækning, svævende produktioner, kolde rim, overeksponeret oprigtighed, babylonisk forvirring. To drenge, der gerne vil overspise af godterne for at forstå.

FB Event

 

Anders Højhus
Urban artist Anders Højhus er aktuel med ny ep og kan nu endelig opleves live. Efter udgivelsen af singlerne "Ego Boost" og "Nye Damer", udkom hele ep’en Polyfonisk. Musikken befinder sig i et mørkt og intimt bastungt univers inden for r'n'b/hiphop genren. Anders Højhus ledsages af sin DJ og saxofonist på scenen, hvor der lægges op til et extraordinært og forførende show.

FB Event

 

Nobody La La La
Nobody La La La skriver sange med strukturer og melodier snuppet direkte fra popsangshåndbogen. Produktionen og lyduniverset er imidlertid dyppet i provokerende excentricitet. Tonefalske guitarer og sære baggrundsatmosfærer kombineret med statisk støj og uforudsigelig beats giver indtrykket af, at du lytter popmusik, der i alvorlig grad er på afveje. 

Musikken lokker dig ind med genkendelige popelementer for derefter at spytte dig direkte i ansigtet, eller rettere, den spytter dig i ansigtet og så lokker den dig ind. Med lige dele art-pop og left field-elektronisk musik tilført et unægteligt punk-etos, er Nobody La La La et postmoderne protestband.

FB Event