Aske Lp + JUJU ME + ticktock | RUST

Aske Lp + JUJU ME + ticktock

15 April, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

ticktock
ticktock går under det borgerlige navn Sebastian Zieler og hans version af drømmende electronica tager ligeså mange af sine inspirationer fra sci-fi — alt fra Blade Runner til Iain M. Banks' Culture serie — som det gør fra pop-producere - heriblandt Timbaland og Grimes. Live er ticktock en trekløver med trommeslager Jacob Koefoed og multiinstrumentalisten Jens Skovgaard. Lyden på den seneste ep, Fault Lines, er en frisk, eksperimenterende og aktuel sammensmeltning af støvede, organiske samples og poleret produktion. I følge Zieler selv som et billede på: "natur og teknologi, der gror sammen".

FB Event

JUJU ME
Lyden er båret af Stines Steendorphs dragende vokal, melankolske stemninger, hvinende guitarer, sløve beats og groovy baslinjer. De kalder det grid pop; streng struktur tilsat bløde linjer og catchy omkvæd. JUJU ME er aktuel med "Is Nobody Else". Det er første udspil fra deres kommende EP. Sangen kommer fra en nats undren over, at vi flokkes i skotøjsæsker i byens kaos. Her drømmer ensomme sjæle om at høre til. Musikken understreger byens puls med maskintrommer og hvinende guitarer, mens roen i Stines vokal bærer os ud af forkrampningen til den frie fabuleren.

FB Event 

Aske LP
Aske Lp er et soloprojekt, der ligger i krydsfeltet mellem house, pop og støvet melankoli. Det er lyden af svævende synths og fængende melodier med et fundament af tung bas og trommer. Der er tale om elektronisk popmusik, men uden skabelon. Der gives plads til progressive lydflader. Simple, men ærlige tekster gentages ofte gennem iørefaldende og enkle melodier. Der gøres hyppigt brug af pitchede vokaler og atmosfæriske baggrundslyde. Man fornemmer hurtigt et personligt udtryk og en musiker, der ikke er bange for at eksperimentere.

FB Event