Cold Night For Alligators Album Release + Support: DTHRNR + CABAL | RUST

Cold Night For Alligators Album Release + Support: DTHRNR + CABAL

08 januar, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Den 11.januar er det danske prisvindende metalband Cold Night For Alligators klar med deres længeventede debutalbum "Course Of Events", og det sender de på jomfrurejse den 9. januar på Rust.

Cold Night For Alligators kombinerer progressive dødsmetal med brutal teknisk hardcore, tilsat en smuk atmosfærisk ambiance, og det originale og sjældne mix har fanget opmærksomheden fra fans over hele verden. I forbindelse med det kommende album udgav bandet deres første single "Followers", som med det samme fik Metal Hammer UK på tæerne. 

Cold Night For Alligators består af fem personligheder, der er lige så komplekse som deres musik. Erfaringerne kommer fra forskellige konstellationer og tilsammen danner de et træfsikkert og energisk band. Bandet dykker ned i flere lag af detaljer og stemninger, med musikalitet på et meget højt niveau. Samtidigt formår de at levere nogle halsbrækkende grooves på deres debut og ligeså frygtindgydende forsanger Johans skrig er, ligeså smukke er de omkvæd, som albummet indeholder. Med andre ord, er der mange ting at elske ved Course Of Events som er et alsidigt monster af en debut. 

Albummet udkommer d. 11 januar 2016 og er produceret i dB Music Studios af Daniel Braunstein (Volumes, Fall Of Archaea), der har leveret en massiv produktion. Bandet har turneret lande som Indien, England, Tyskland, Belgien, Norge, og selvfølgelig hele Danmark. Med udgivelsen af debutalbummet, er Cold Night For Alligators klar til at komme tilbage på scenen og lægger hårdt ud med en release på Rust.

 

Support: DTHRNR + CABAL
Cabal er spiller en blanding af Black og hardcore. Bandet lyd er doom inspireret og omgærdes af mystik og mørke både i deres musik og visuelle udtryk. Bandet blev dannet i efteråret 2014, efter guitarist og producer, Chris Kreutzfeldt, begyndte at rekruttere folk til at spille noget tung musik. Det førte til skabelsen af ​​CABAL, der består af nuværende og tidligere medlemmer af danske undergrunds metal og hardcore-medlemmer fra bands som Scarred af Beuty, New Discolour og Embracing Sickness. 

DTHRNR er et ungt københavner band, som blev til i år. Der bliver spillet tung hardcore, der hiver inspiration fra den voksende europæiske beatdown scene. DTHRNR har fokus på rå aggresivitet og stræber efter at skabe mest mulig ravage.