Rust Live | RUST

Rust Live

Dan Presencer + Cosmos Factory + The Telenovelas

16 Juni, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

DAN PRESENCER
Dan Presencer er en britisk sangskriver, der er bosat i København. Til sommer udgiver han sit debutalbum og og nu er han klar med sin anden single, ”Hold Me Honey” som udkommer den 16. juni og vil blive released på Rust.

Efter Dan Presencer immigrerede fra England til Danmark i 2012 har han med sin unikke indie-soul givet genren nyt liv. Med hans bløde stemme og meget progressive rytmer, fortolker han de mange aspekter af hverdagen i et moderne København. Med et fast greb om hans hjemmelavede sang, “Gibson”, sparker han på skønneste vis lytteren tilbage til en musikalsk storhedstid, hvor musikken var et resultat af godt gammeldags håndarbejde. Beskrevet som ”Lyden af Jeff Buckley og Joni Mitchell på en date i Rio” af Copenhagen Post Music, leverer han i den grad et lydbillede der vækker billeder og følelser hos lytteren.

FB Event

 

 

COSMOS FACTORY
Cosmos Factory slår rødder i oldschool rockens fandenivoldske frisindethed. Den traditionelle folkemusiks historiefortælling er genopfundet i en moderne forklædning af ungdommelig rastløshed og samfundskritik. De fire medlemmer skærer med få og simple virkemidler direkte ind til benet og leverer energiske, levende og eftertænksomme sange med højt til loftet. Cosmos Factory er lyden af landevejens frirum og samhørighedens frakobling.

FB Event

 

THE TELENOVELAS
The Telenovelas er et powerpopband fra København, der i maj udgav deres debutalbum, Winona, forever på Nomad Music. Deres sange veksler mellem eftertænksomme slacker-hymner og korte melodiske energiudladninger. Bandet låner lidt af den solstrålereflekterende guitarlyd fra bands som Teenage Fanclub og The Go-betweens og krydrer det med den dovne og uselvhøjtidelige stemning, der præger bands som Pavement og The Lemonheads. Samtidig lyder bandets sange mest af alt som et mixtape bestående af vidt forskellige guitarpopsange spillet af det samme skizofrene band.    

FB Event