Rust Live | RUST

Rust Live

Dawn Gazers + Farfars Tobak + TOAD

27 maj, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

DAWN GAZERS
Dawn Gazers (DK/IT) spiller sange inspireret af 90’ernes alternative rock, shoegaze og janglepop. Med støjende guitarer, æteriske lydflader og fængende omkvæd inviterer Dawn Gazers lytteren ind i et varmt og quirky univers.  Her går sødmefulde dreng-pige vokaler, guitarsoloer og fremaddrivende trommer hånd i hånd med shoegaze hovednik, dansefødder og Beverly Hils Peach Pitt-omkvæd man kan synge med på. Dawn Gazers er inspireret af bands som Popsicle, The Wannadies, The Pixies, Smashing Pumpkins og My Bloody Valentine. Tidligere har Dawn Gazers udgivet mini-ep’en Out of the Machine (2013) samt EP’en At Starlight (2015), og der er nyt materiale på vej i 2017.
Bandet består af Lone Kjeldgaard (guitar, vokal), Giulio Zich (guitar, vokal), Federico Campochiaro (bas) og Benjamin Karpf (trommer).

FB Event 

 

FARFARS TOBAK
Københavnske Farfars Tobak er klar med deres debutkoncert. Bandet er et ungt psykedelisk rockorkester bestående af Anton Fogt Pedersen på bas, Carl Askehave på leadguitar, Oliver Paluch på trommer og Aske Kloth-Jørgensen på boblelyde på guitar og vokal. Deres inspiration finder de i nyt såvel som gammelt, fra uptempo rockmusik til downer syrerock. Selvom bandet kun har spillet sammen siden 2016, er der en klar kemi, der flyder i deres sammenspil og samarbejde. Musikken giver en meget fyldig og afslappet stemning, men også meget rå og livlig. Bandet spiller musik med rødderne dybt begravet i 60'ernes syre rock og garage rock, malet med mere ekko og mere fuzz. De rejser på Flydende Solskin, og vil gerne have alle med. Teksterne kommer fra eufori og blasfemi. Musikken kommer flyvende, når den skal. Så kom med og dans, og sving med håret, når det psykedeliske orkester Farfars Tobak giver dig syre. 

FB Event

 

TOAD
TOAD er et rockband fra Nørrebro, der med deres up-tempo og feel-good instrumentering, samt melodisk og catchy vokal, byder op til dans og et smil på musiksjælen. Beskrivelse af deres musik vælger de helst at udelade, da de mener at musik i ørerne siger mere end tusind ord. 

FB Event