Death Machine + NORD + Esben Kronborg album release | RUST

Death Machine + NORD + Esben Kronborg album release

28 oktober, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

NORD
På trods af bandets nordiske udspring skaber NORD associationer til både den klassisk britisk rock og den blødere ende af moderne rock med elektroniske elementer, men mest af alt lyder de som NORD. Vokalen i front veksler mellem det storladne og sårbare og bandets univers pendulerer mellem minimalistiske stykker, med masser luft og plads, til kraftfulde og tætpakkede symfoniske flader.  

FB Event

 
 

DEATH MACHINE
Death Machines musikalske udtryk tager afsæt i den amerikanske lo-fi folk og blander gerne traditionel sangskrivning med mere abstrakt messende elementer. Referencerne peger i retning af Neil Young og Beatles, mens danske Murder også kan spores i Death Machine's lyd. Death Machine er ved at lægge sidste hånd på deres andet album, som gerne skulle se dagens lys her i efteråret 2016.

FB Event

 

ESBEN KRONBORG
En koncert med Esben Kronborg går fra det sårbare til fuld smæk og rock musik.

I efteråret 2014 udkom Esben Kronborg med sit anmelderroste debutalbum Trumpets. Albummet havde 5 sange i rotation på P4 og Gaffa skrev bl.a at han “er kommet for at blive”. Og han har da heller ikke været til at komme udenom med knap 100 koncerter siden udgivelsen, heriblandt koncerter på Jelling Musikfestival, Samsø Festival og Smukfest. 

Den 11. november udkommer Esben Kronborg med sit næste album A Multitude Of Things You Can’t Rehearse, og den aften byder han på pre-release på Rust. 

FB Event