Denzel Curry (US) | RUST

Denzel Curry (US)

Natkoncert

02 December, 2017
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
90,- i forsalg + gebyr / 100,- i døren

En af de mest kreative og lovende rappere, Denzel Curry, gæster Rust til en natkoncert

Denzel Curry aka. Raven Miyagi, er en spirende MC og producer fra Florida, som er kommet direkte fra undergrunden med sin aggressive og kreative lyd. Til lyden af Bone Thugs-N-Harmony og Three 6 Mafia på drengeværelset startede Denzel Curry med at rappe som 12 årig og med dem som inspirationskilder og drivkraft, udgav han sit første mixtape allerede som 16 årig. Siden da er der føjet flere til på SoundCloud, som har høstet roser og hype på de sociale medier.  
Hans mission er simpel: At have kreativitet til at skabe ucensoreret musik, der også har et stærkt budskab.

I 2011 blev Denzel Curry en del af  SpaceGhostPurrps hiphopgruppe og bevægelse, Raider Klan. Efter et par år besluttede Curry sig dog for at fokusere på solokarrieren og i september samme år udkom hans første album, Nostagic 64. Her udråbte Complex Magazine den unge amerikaner, som en af 2013 mest undervurderede rappere med ordene: "His best work has both an aggressive physicality and an increasingly dexterous narrative flair"

Hans talent har bragt ham til BBC Radio, optræden på Coachella, musik- og filmfestivalen SXSW og MTV's Rap Fix. Denzel Curry har i den grad fanget manges opmærksomhed, og det er svært ved at give slip igen.

18 + Husk gyldigt billede ID

Billetsalget er startet via Billetto.dk.

Præsenteres i samarbejde med ICO Concerts