Rust Live | RUST

Rust Live

Drog$l + Lil Bock + Schiller

03 Juni, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

DROG$L
Drog$l er en 19 årig dreng fra Københavns Nordvest kvarter. Musikken rammer et bred spektrum af hiphop genren: Alt fra sexet r'n'b til tung sydstats-trap. Inspirationen til Drog$l's musik hentes fra alle grene af hiphop, dog primært r'n'b-scenen i Toronto og trap-scenen i Atlanta. 

FB Event

 
 

LIL BOCK
Lil Bock er en dansk rapper med store ambitioner om at få noget mønt på lommen. Det bliver der givet klart udtryk for, når han spytter rim på melodiske beats med hård 808 samt tydelige snares på 2 og 4. Lil Bock har udgivet en række singler på SoundCloud og arbejder hårdt på at få udgivet en masse ny musik inden længe. Lil Bock vil med hjælp fra sit team få Rust til at gå fuldkommen amok til en sindssyg aften med masser af fed musik - nyt som gammelt.

FB Event 

 
 

SCHILLER
Schiller udgav tidligere på året sin debut EP, Set 02:55, der er produceret af Birk Storm. Nu er han endelig klar til at præsentere den live. Med sig på scenen har han sit band og sammen kommer de og leverer et set sprængfyldt af energi, så numrene virkelig brænder igennem. Genren er pop, men med attitude i produktionerne og en blanding af følsomhed og ungdommelig flabet energi i teksterne. Schiller lader tanker og følelser få frit spil, og deler ud af sig selv og sit liv, uden at det bliver banalt eller prætentiøst. Schiller har foruden sin EP tre succesfyldte singler bag sig som solo-artist. 

FB Event