E.H.R + Mojave Desert Rebels + Modvind | RUST

E.H.R + Mojave Desert Rebels + Modvind

14 marts, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40

E.H.R

E.H.R er et nydannet band, der udspringer af sangskriver Rasmus Rasmussen. Musikken tager udgangspunkt i let, blød pop og electronica. Ep'en "Walks on Money" er netop landet og førstesinglen "Focus" har floreret som Ugens Anbefaling på P3s Karrierekanonen, der gav singlen disse ord med på vejen: ”Klaveret spiller og synth-pop-hjerterne bløder i dette fine stemningsfyldte nummer”.

Mojave Desert Rebels

Mojave Desert Rebels er et hårdtslående rockband fra København, som henter inspiration fra navne som blandt andre Led Zeppelin, ZZ-Top og Young Flowers. Kvartetten sigter efter den ægte følelse af den hårde blues/ørken rock genre, og de tager publikum med ind i et univers med solide beats, psykedeliske guitar soloer, tung bas og tekster, der fortæller historier, som bliver til minder. 

Modvind

I de ensomme storbygader finder man ingen ro. Fire mand råber i den stride modvind efter håb og længsel. Med modige drømme formidler de virkelighedens mørke med lysets fantasi, hvor de med deres svævende guitar og ivrige vokal bringer dig til et bedre sted. Københavnske Modvind er bestående af fire mand. Med deres garagepop leverer de dansksproget musik med stor nerve.