Emil Lundbak + Amelifé + Lost In Caravaggio + Sannerud | RUST

Emil Lundbak + Amelifé + Lost In Caravaggio + Sannerud

19 november, 2016
19:30
Dørene åbner: 
19:30
Entré: 
40 kr.

EMIL LUNDBAK
Et udtryk for at at være blue efter årtusindskiftet, men med 40 år gamle vinylskiver i årene. Mød Emil Lundbak. En musiker med tydelige blues-rødder, men i selskab med sit orkester, løftes musikken til en mere moderne, blå og melankolsk oplevelse, men stadig med en groovy og catchy struktur. Emil Lundbak har en notorisk forkærlighed for kor, og gerne storladent kor - derfor bliver tankerne fra tid til anden også ledt hen mod gospel.

Emil har allerede været vidt omkring i det musikalske landskab - senest som hjernen og guitaristen bag sidste års kæmpesucces "Hyldest til Grace". Tidligere som guitarist og forsanger i power-trioen "Orange Concrete", og for tiden også co-writer og guitarist i Blues/Soul bandet "Bleak Smoke". 

FB Event

SANNERUD
Sannerud er et nyt koncept med fokus på musikkens diversitet. Her leges der med en masse forskellige genrer og udtryk, som flettes sammen i Sanneruds musikalske univers. Se derfor frem til en levende og unik koncert med band, der ikke er bange for eksperimentere.  

FB Event

LOST IN CARAVAGGIO
Lost In Caravaggios opstod på en musikskole i London, hvor de fire medlemmer mødtes. Herefter drog de til Italien og skrev deres første ep Songs In Polaroid i et skur i trommeslagerens baghave.  Bandet har internaional profil og tæller medlemmer fra Italien, Sverige, England og Danmark. Med så mange forskellige baggrunde i bandet, er der også mange inspirationskilder. Lost In Caravaggios musik kan bedst beskrives som et folk/rocket univers med ørehængende melodier.

FB Event

 

AMELIFE & The Little Orchestra aka. Amelifé
Amelifé er en gademusikant og historiefortæller, der med sit lille orkester byder publikum velkommen i sit univers, der byder på en magisk rejse og en rørerende symbiose imellem seks musikere og deres publikum. Musik kan få dig til at glemme virkeligheden og fuldstændig overgive til de følelser, musikken fremkalder. Amelifé rør de de skrøbelige hjerter, de glemte tanker og viser publikum, at de ikke længere er alene. Lyt til et sneak peak til hendes kommende single her.

FB Event