Faded Music Showcase: Oschier + Kevin AK | RUST

Faded Music Showcase: Oschier + Kevin AK

Natkoncert

20 maj, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60,- i døren

Se frem til en natkoncert med de nyeste skud indenfor r'n'b og hiphop

OSCHIER
Oscar Schier Abelgren også kendt som Oschier. Ambitiøs, original og talentfuld ung knægt på 21 år er det nyeste skud på r'n'b stammen. Han står selv for produktion, sangskrivning, indspilling og mix og mastering af sangene. Hos Oschier har musikken førsteprioritet og han har fået flere anbefalede numre i DRs Karrierekanonen. 
Seneste udgivelse er hans EP “Underforstået”. På bare et halvt år har han opnået 100.000 streams på Spotify hvor “Uafhængig”, “Sun Low” og “Ven” har været favoritterne i blandt hans fans. Oschier er et møde mellem r'n'b, hiphop og pop toppet med en stærk vokal og tekster, der bliver leveret på både dansk og engelsk.

 

 

KEVIN AK
Kevin AK er en 21 årig hiphopartist fra København. Da han var 18 år, begyndte han at skrive tekster og udtrykke de ting som han havde på hjerte. Allerede fra den første nedskrevne tekst, kunne Kevin AK se succes. Han har gennem de sidste 3 år markeret sig rundt i landet med numre som “Minder Mig Om”, “Snakker Para”, “Mistænkt & Ramt”. Lyden er skudsikker og indeholder både hiphop og R’n’B med inspiration fra det nyere trapmusik fra bl.a. Atlanta. 
Han er senest aktuelt med singlen “Blæst”, hvor han sammen med Oschier og SkørDreng gør klar til at overtage scenerne rundt omkring i Danmark.