FIYAH - Easter Bash | RUST

FIYAH - Easter Bash

Afrobeat Madness + Temptation Night + Fine Wine + Mission + Flavour

12 April, 2017
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Fiyah pon de dancefloor! Vi samler byens varmeste crews inden for dancehall, reggae, afrobeat og soca til et legendarisk Easter Bash, der garanterer dig ømme hofteskåle morgenen efter. Vi tager den musikalske rejse fra Vestafrika via Zion til de Caribiske øer og Flavour, Fine Wine, Afrobeat Madness, Mission og Temptation Night, som hoster hele natten, har taget deres bedste selectors med til gildet. Mon ikke der kommer en mindre battle stemning og en enkelt pull up eller to? Big man ting på Rust i påsken! 

Mainfloor:
Dunza
J.J. Wild
Highgraid
DJ Out Of Order
DJ Kofi
DJ Hampmark
Mission 

Bassment:
The Showcase #5 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.