Flavour | RUST

Flavour

Rihanna #WorkWorkWork Tribute Party + Elias Boudoudou + Tiger Sennewald+ Adam Naima

03 september, 2016
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60.- i døren

Hvem kender ikke baben fra Barbados, Mads Mikkelsen slayeren og en af Jay Z' bedste fund, nemlig Rihanna. Hun gav i sommers en fantastisk koncert i København og vi kender alle hendes anthems fra Pon de Replay til Bitch Better Have My Money. Vi har booket et hold DJ's der vil spille hele hendes repertoire og lidt ekstra guf fra hendes kendte kollaboratører. 

Så glæd jer til at Shine Bright Like a Diamond og så sørger vi for at Pour It Up! Der vil være skræddersyede RiRi visuals og tilbud på kander Watermelon tea spiked med vodka! 

Mainfloor:
Tiger Sennewald
Adam Naima
Elias Boudoudou

Bassment:
Mission & friends

Flavour
Lørdagsfesten kalder!

Klubben sætter gang i din lørdag og giver dig ugentligt de bedste fester med masser af klassisk hiphop & R'N'B med et snært af dancehall i tide og utide. Der kræses med gode cocktails i Livingroom, fyrig fest på mainfloor lige dér hvor musikken spiller højest og hygge i upstairs, hvor man kan trække sig lidt tilbage og nyde loungestemningen. 

Klubben præsenteres af de mest garvede arrangører i miljøet, og kun de bedste DJ's er bag pulten. Hele herligheden kan nydes mellem 23.00 - 05.00. 
 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.