Flavour & Blunt Copenhagen | RUST

Flavour & Blunt Copenhagen

TroyBoi (UK) + Vega & Rozí + Squad + Lange Jan & Voldfrom + MIssions Bassment

14 maj, 2016
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
100,- I DØREN / 60,- EFTER 02.00

Flavour & BLUNT Copenhagen præsenterer en af de helt store producere fra Londons pulserende undergrund. Troyboi kommer med sin tekniske basmusik og leverer en heftig aften på Rust den 14. Maj. 

Udover dette så bringer BLUNT også noget af det bedste fra den danske scene, hvor der er et talentfuldt vækstlag af DJ's og producers, som er klar til at vise hvad de kan. Forvent en helstøbt aften med elektronisk musik af høj klasse anført af Troyboi. Hele herligheden kan nydes mellem 23.00 - 05.00. 

Mainfloor:
TroyBoi (UK - Natkoncert)
Fabian Mazur
Vega & Rozí 
Squad
Lange Jan & Voldfrom

Bassment:
Missions Bassment

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.