Flavour: Femmes Fatales ღ Women In Hiphop Tribute Bash | RUST

Flavour: Femmes Fatales ღ Women In Hiphop Tribute Bash

Nanna Balslev + Kathrine Luna + Natasja Califano + Temptation Night

31 marts, 2017
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60,- I DØREN

It"s been a long time, we shouldn"t have left you, without a dope beat to step to. Bare rolig, vi er klar med endnu et tributebash, som hylder de fede beats og kvinderne, som rapper over dem. Det bliver ren female power, når vi åbner dørene for en aften, der hylder alle de stærke hiphop-kvinder, som har bragt os til dansegulvet i årenes løb. 

Sving stængerne til alt fra The Notorious Kim, Remy Ma, Missy Elliott til Nicki Minaj. Dronningerne kommer til at glide gennem højtalerne hele aftenen, so drop your glasses and shake your asses, så mændene ved what’s cookin.

Aldersgrænse: 18+ (Husk gyldig ID)

Mainfloor: 
Nanna Balslev
Kathrine Luna
Natasja Califano

Bassment:
Temptation Night

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.