Flavour: Kanye West Tribute Bash - Church of Yeezus | RUST

Flavour: Kanye West Tribute Bash - Church of Yeezus

Pelle Peter Jensen + Youss + Naima + Elias Boudoudou + Missions Bassment

26 november, 2016
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

I'ma let you finish, but Rust Natklub had one of the best tribute parties of all time! One of the best parties of all time!!

Efter en propfyldt hyldestfest til selveste Champagne Papi i Oktober omdanner vi Rust Natklub til en kirke og Nørrebro til et sogn, når vi tilbeder selveste Yezuus på denne sene november nat. 

Kanye West har været skelsættende for musik, mode og lyric de sidste mange år og har produceret nogle af de største anthems i nyere tid. Det vil vi gerne hylde med en spektakulær fest, hvor der er god mulighed for at ryste bagdelen som Kim K til lyden af hans største hits taget fra "The College Dropout" til "Life of Pablo", featurings og tætte kollaboratører (Der bliver nok spillet "Niggas In Paris" 1 eller 10 gange). 

Så kom ned, sving dine Boost 350's, og tilbed med os og hør vores fire vise DJ's musikalske prædiken, og vi garanterer, at vi forsager Taylor Swift og alle hendes gerninger og alt hendes væsen.

Mainfloor:
Pelle Peter Jensen
Youss
Naima
Elias Boudoudou

Bassment:
Mission
DJ Shorty

Flavour
Lørdagsfesten kalder!

Klubben sætter gang i din lørdag og giver dig ugentligt de bedste fester med masser af klassisk hiphop & R'N'B med et snært af dancehall i tide og utide. Der kræses med gode cocktails i Livingroom, fyrig fest på mainfloor lige dér hvor musikken spiller højest og hygge i upstairs, hvor man kan trække sig lidt tilbage og nyde loungestemningen. 

Klubben præsenteres af de mest garvede arrangører i miljøet, og kun de bedste DJ's er bag pulten. Hele herligheden kan nydes mellem 23.00 - 05.00. 
 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.