Flavour: Official afterparty with special appearance by M.O.P (US) & very special guests | RUST

Flavour: Official afterparty with special appearance by M.O.P (US) & very special guests

Natkoncert

01 August, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

M.O.P (US)

They're back!! Rap-bæsterne Billy Danze og Lil' Fame aka M.O.P (Mash Out Posse) er kølige som is og har tidligere leveret intet mindre end vanvittige koncerter på Rust. Den amerikanske duo har bragt aggressiv bangin' hiphop til folket siden starten af 90'erne, og det agter de at blive ved med.

Den rå og upolerede energi hentes fra opvæksten og livet i Brooklyns gader, hvilket de slog fast med deres debutsingle "How About Some Hardcore?", som udkom tilbage i start 90'erne. Debutalbummet "First Family 4 Life" landede i 1998. Et album der hjemtog den diskutable ære af at være det mest stjålne album i butikkerne. Det kommercielle gennembrud kom med de storhittende singler "Ante Up" og "Cold As Ice". 

De hamrer ufortrødent derud af, og den 1.august 2015 rammer de atter Rust i forbindelse med en allerede planlagt koncert og deler verbale lussinger ud på klubben med en hårdtslående hold af specielle gæster

 

Den unge rapper lægger atter vejen forbi Rust med sit vilde flow og dobbelttempo rap.

Levant er en 22 årig ung og energisk upcoming rapper. Han vægter på hans varieret flow som kan bringe alt fra en tilbagelænet attitude til aggressivt dobbelttempo rap. Gemt bag punchlines og en dynamisk karakter er passioneret rap, samt ønsket om at slå igennem, hvad denne unge artist bringer live på en scene.

Han klarede sig godt i årets KarrieKanon, hvor han florerede som Ugens kanon og både roterede på P3 samt i Debut på P6 Beat.

Levant har tidligere gæstet Rust, hvor han pakkede huset og leverede et forrygende live show, publikum sent glemmer. Nu er den unge rapper inviteret tilbage til scenen, og det går atter ned med et brag af en natkoncert.