F.M.K. + Sonny Young + Nothing Much | RUST

F.M.K. + Sonny Young + Nothing Much

21 maj, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Nothing Much
Nothing Much spiller smadret garagepunk, som trækker tråde tilbage til 80’ernes og 90’ernes amerikanske punkrockscene. Vokalen er aggressiv, melodierne er fængende og svøbt i distortion, og sangstrukturen er enkel. Der er en idealisme i bandet, som er stærkt inspireret af de tidlige 90’eres DIY-scene i og omkring Olympia og Seattle. Musikalsk er Nothing Much inspireret af bands som Mudhoney, Bikini Kill og Pixies. 

FB Event

 

SONNY YOUNG
SONNY YOUNG befinder sig i et krydsfeltet mellem et storbyfatamorgana og en hængning i en provinscarport og tæller medlemmer fra punk bandet The Chop Chop Family. Nu har trioen taget bo i SONNY YOUNG og smadrer en desperat alternative pop/rock ud i forstærkerne.

FB Event

 

F.M.K
Beskidt og skummel new wave punk. I foråret 2014 lukkede de tre medlemmer sig inde i en mørk krigsbunker sammen med instrumenter, effektpedaler og indspilningsgrej. En uge senere kom de ud med tre upolerede sange og bandnavnet: Fuck Marry Kill = F.M.K. F.M.K. har et støjende og vildt repertoire med inspiration fra garagerock, punk og 90'ernes riotgrrrl. Sleater Kinney, Thee Oh Sees, Bikini Kill and Sonic Youth er nogle af de kilder, som trioen er inspireret af.

Bandet arbejder i øjeblikket på deres kommende ep som forventes udkomme i foråret 2016. F.M.K. består af medlemmerne Cecilia Cresso fra Cherry Overdrive på guitar, Maria Juntunen fra Nelson Can på trommer og Nanna Båstrup på bas. 

FB Event