Fresh-I | RUST

Fresh-I

Natkoncert

29 August, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Fresh-I er et navn, der har runget på den københavnske musikscene de seneste par år, både som dj, den ene halvdel af Donkey Sound og nu med sit solo-projekt. I slutningen af august rammer den talentfulde hitsnedker og sanger Rust, hvor han spiller natkoncert.

Fresh-I, hvis borgerlige navn lyder Andreas Keilgaard, sprang sidste år ud som solo-artist og sanger og er nu aktuel med smagsprøver fra sit solo-projektet; de skarptskårne pop-singler "Blændet af Natten" og "Men Med Ham", hvor Raske Penge medvirker. Begge skæringer er forløbere for Fresh-I' kommende debutalbum.

Fresh-I' univers er melankoli og ørehængende melodier, der kredser om natttens fristelser og besværlig kærlighed. Projektet skabes i samarbejde med bandt andre Andreas Sommer aka Maskinen, som også er kræfterne bag Marie Keys lyd på hendes seneste album.

Den danske musiker og producer har været aktiv på den danske musikscene i en del år og er også kendt fra kendt fra Donkey Sound, som han sammen med Søren Schou aka Pharfar stiftede tilbage i 2008. Som producer har han blandt andet haft en fingre i nogle af de største danske navne indenfor dancehall og reggae, såsom Shaka Loveless, Wafande og Kaka. I kølvandet på Donkeys Sounds succes stiftede makkerparret i 2012 Donkey Recs, der står bag Kakas "Bang Bang (Reggaejam) og Pharfars egen "Lad Mig Rulle Dig".