GADEGAARD + HOVEDLØS + MONTI | RUST

GADEGAARD + HOVEDLØS + MONTI

29 April, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 KR.

GADEGAARD
Gadegaard og feelthepayne baner begge vej for en ny era i dansk hip hop, med henholdsvis feelthepayne's tunge og melodiske vibe og Gadegaards tilbagelænede lyrik. Begge kunstnere i Novo Gang kollektivet har formået at få en del hype omkring deres navn, tiltrods for at ingen af dem har udgivet andet end demoer og smagsprøver. Novo Gang er de nye drenge på den danske musikscene, der med en stor inspiration fra den amerikanske hip hop-industri kommer til at overhale den danske scene indenom inden længe.

FB Event

HOVEDLØS
Hovedløs er et rapkollektiv ude fra den golde del af forstaden, hvor tågen lægger sig og sjælen dør langsomt. Blandt voldsmænd og pensionister har de selv skabt en sammenkogning af sydstats-trap-lyden, og Nordens Melankolske poptoner; selv kalder de det "Nordisk Trap". Hovedløs har skabt deres eget lille dystre rapunivers. Et univers der falder som sort sne ind over Danmark, der på sin egen dunkle, energiske og melodiøse måde, er meget lokkende.

FB Event

MONTI
MONTI består af 6 musikere med ophav i samme århusianske og musikalske omgangskreds. Med en pulserende lyd laver de hip-hop med den ene fod solidt plantet i genrens spæde år og den anden i nutiden. Med stor inspiration fra MF Doom, Action Bronson og Rejjie Snow fungerer frontmanden Sebastian Bang Monti som en kulturkanyle, der sprøjter overdådig lyrisk teknik i ørerne på dig. Han får stærkt følgeskab af de funky toner fra det live band. Deres koncerter er ikke bare koncerter, men en energifyldt bombe af en oplevelse.

FB Event