Gordon June Release | RUST

Gordon June Release

Support: Malltown Girls + Sidewalk Society

20 Juni, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Gordon June
Københavner-bandet Gordon June blander med ferm hånd folk, indie og singer/songwritning. Det er originale melodier med sin egen lyd, der adskiller sig fra mængden. Musikken tager publikum under armen og ind i de fortællinger, som forsanger og tekstforfatter Alex Tao sublimt formidler. Det er historier om kærlighed, tab, fortiden og skæve eksistenser, der giver plads til undring. Fælles for sangene er deres unægtelige charme, der altid leveres med stor energi og glæde fra bandet. Gordon June er aktuel med ep'en Open Waters.

 

Mall Town Girls 
Hovedstammen i Mall Town Girls musik er inspirationen fra 60’erne med afstikkere til forskellige genre. De klassiske guitar-baserede dyder dyrkes sideløbende med en passion for soul, funk og 80'er rock. Teksterne dyrker let sarakasme og et ærligt følelsesmæssigt udtryk. Det er musik til din hverdag og til din fest.

Sidewalk Society
Sidewalk Society spiller legende indie-pop med inspiration fra folk- og støjverdenen. Bandets kvindelige og mandlige frontvokaler bakkes op af melodiøse guitarfigurer og orgelflader. Sidewalk Society skaber sange, der varierer fra rolige og stemningsfulde melodier til skrøbelige, skæve og larmende instrumentalstykker.