hasan shah + Signe Trylle | RUST

hasan shah + Signe Trylle

02 oktober, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

hasan shah
hasan shah er kræfterne bag “Dansk Pop Medley”, der ramte Internettet sidste år og opnåede 500.000 visninger på under to døgn. I kølvandet på videoens popularitet kom det unge pop-talent fra Brøndby Strand i mediernes søgelys, og det førte blandt andet til en optræden i Go’ Morgen Danmark. hasan shah har efterfølgende sendt en håndfuld singler på gaden og i marts måned lavede han “Bus-turen hjem”, hvor han overraskede passagerne en aften i bussen med en akustisk version af “Hvis jeg bad om din hånd”, der havde 250.000 visninger på to døgn. 

shah har netop sluppet sensommer pop-baskeren "Tyveri" Feat. Gilli (Ækte Vare). En skæring hvor shah rammer tidens urbane ånd, i stærk forening med gaderapperen Gilli, og har skabt et helstøbt track både lyrisk og melodisk.

 

Signe Trylle
Signe Trylle leverer på smukkeste vis danske sange spundet med poptastisk tråd og gedigen ærlighed. Kald det alternativ pop, psyc disco- og du vil ikke blive skuffet.

Signe Trylles musik er blevet kaldt for SMS pop, andre beskriver Signes dragende vokaler som et møde mellem Anne Linnet og Donna Summer. En ting er sikkert, Trylles sange er personlige og bund ærlige, hvilket hun tidligere har demonstreret på Rust.