J Hus (UK) | RUST

J Hus (UK)

Natkoncert

11 november, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
90,- + gebyr i forsalg / 100,- i døren

Med sin sprudlende blanding af dancehall, afrobeat, r'n'b og grime, har britiske J Hus på mindre end et år formået at gå fra ukendt til at være et af de mest omtalte talenter, som står forrest i den nye grime-bølge. 

Omkring samme tid sidste år var J Hus netop droppet ud af universitetet, få kendte hans navn og nu, mindre en 12 måneder senere, giver hans navn genklang på den britiske grime scene. Sidste år landede J Hus' roste mixtape 15th Day, en emotionel rutchebanetur ind i de indre spekulationer hos et barn af byen og tanker om en opsigtsvækkende debut. Med sikker levering har J Hus skabt et mixtape fyldt med velformede gaderim fusioneret med en ukuelig humor og lyrik snøret sammen af referencer til 50 Cent, Outkast, Beanie Man, TLC, JME and I-Wayne.

“I’m everything you’ve heard before, and nothing you’ve ever heard before,” - J Hus

Reflektioner om J Hus tidligere kriminelle aktiviteter er også at finde på mixtapet, men lurer blot i skyggen af de upbeat beats og, i sin helhed, er dette soundtrack fyldt med glæde og mørket er svært at få øje på. Med sine ordspil og fornemmelse for flow demonstrerer J Hus en uforudsigelig føling med fantasi, som han forener med sit medfødte talent for at skabe smittende hooks.  

15th Day udkom udenom mainstream medier og marketing og rundede over 1 million plays på blot en måned, imens videoerne til gadehymnerne "No Lie", "Lean & Bop" og "Dem Boys Paigon" samlet nærmer sig 20 millioner views. J Hus freestyles for Link Up TV, Charlie Sloth’s Fire in the Booth, Westwood’s Crib Sessions, #StreetHeat og Fli5star hiver ligeledes millioner af views hjem. Udover, at J Hus har skabt et stort online publikum, har navne som Tim Westwood, Krept & Konan og Jamal Edwards meldt sig på banen som støttere af det unge talent, der rammer Rust den 11. november.

18 + Husk gyldigt billede ID

Præsenteres i samarbejde med Live Nation

Billetsalget er startet via billetto.dk