Jonas Rendbo Album Release | RUST

Jonas Rendbo Album Release

Natkoncert

26 september, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Den danske soul og r'n'b sanger Jonas Rendbo er for første gang i fem år klar med et nyt album. Det lander den 25.september, og i modsætning til Rendbos to foregående albums er Først Til Sidst på dansk. Albummets søsættelse bliver denne aften fejret med en release, natkoncert, spændende musikalske overraskelser og features.

Først til Sidst er skabt i samarbejde med blandt andre Kalle Louai, Tais (HuKaos), Højer Øye, Jens Ole McCoy og Hans Philip (Ukendt Kunstner). Hvor Jonas Rendbos to forrige album Sweet Dreams Guaranteed og W.A.I.T.T kresede om neo-soul og organisk lyd, har det kommende album for ham været en muliged for at genopfinde sig selv, både musikalsk og på tekst siden.

”Mange nye, unge kunstnere rykker grænserne for, hvad genren kan. Der er plads til at være sårbar, poetisk, melankolsk og abstrakt. Jeg synes, at r&b har fået en ny dybde. Det har givet mig blod på tanden og fået mig til at forelske mig i musikken på ny.”

For første gang har Jonas Rendbo selv siddet i producerstolen og har skabt en mere elektronisk og nutidig lyd. Teksterne understreger at Jonas er en moden mand, med livserfaring og noget på hjerte. Det er sange der stiller eksistensielle spørgsmål og beskæftiger sig med de store ting i livet, den svære voksne kærlighed, samt et opgør med tro og værdier. 

Med singlerne "Når Verden Ender", "Tror Du Nu På Kærlighed" og senest "Dag Har Brug For Nat" feat. Højer Øye. har Jonas Rendbo serveret en forsmag på Først Til Sidst. Den 28.august lander single nummer fire "Hvor Dit Hjerte Bor" Feat. Ukendt Kunstner og en tilhørende video.