JonasForFanden (natkoncert) | RUST

JonasForFanden (natkoncert)

06 marts, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Den danske rapper har slået sig sammen med produceren Eloq i en vaskeægte musikalsk bromance for at realisere soloprojektet. Nu rammer han Rust med resultatet af samarbejdet og spiller natkoncert.

De sidste fem år har han floreret på de danske hitlister, optrådt på festivalscener og markeret sig på den danske rap scene som en del af Specktors. Men nu har JonasForFanden for en tid kappet linen til Lågsus universet og har udført musikalsk tandemspring sammen med produceren Eloq (Kidd, Sukkerlyn, Medina, Karl William) og er landet et nyt uudforsket sted for dansk rap, et sted mellem Lil Jon og Malk de Koijn. 

Soloprojektet skal realiseres, og Eloq var en af de første Jonas hev fat i. Og han endte med aldrig at nå videre på producer ønskelisten. Efter de første par timer i studiet sammen, lå der tre færdige numre. Henover det næste års tid afsatte de to - mellem turnéer og dj jobs - en række nye bromantiske stævnemøder, der i sidste ende blev til Dumhed Før Stormen. Minimalistisk eksplosiv popmusik, der skal høres højt.

JonasForFanden har netop sendt sin nye single "Nar" på gaden.