Kanye West Tribute Bash ✞ Church of Yeezus #2 | RUST

Kanye West Tribute Bash ✞ Church of Yeezus #2

Naima + Sajaan + Lisa Fosmark + Elias Boudoudou

16 september, 2017
23:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
60,- i døren

I september omdanner vi igen Rust Natklub til en kirke og Nørrebro til et sogn, når vi tilbeder selveste Yeezus.

Kanye West har været skelsættende for musik, mode og lyrik de sidste mange år og har produceret nogle af de største anthems i nyere tid. Det er altid værd at hylde og med Kanye som hovednavn på playlisten, så skal det nok blive en spektakulær fest.
Ryst din booty, som var du en Kardashian til hans største hits og featurings, som kan få alle til at føle, at de er kongen af dansegulvet og Jesus af baren.

Så kom ned, sving dine Boost 350's, og tilbed med os og hør vores fire vise DJ's musikalske prædiken, og vi garanterer, at vi forsager Taylor Swift og alle hendes gerninger og alt hendes væsen.

Vi spiller ren Kanye til 02.30, så led dig selv i fristelse med en kande Yeezus blod, lad Kanye få sin vilje og thi vi hylder ham.

Aldersgrænse: 18+ (Husk gyldig ID)

Mainfloor: 
Naima
Sajaan
Lisa Fosmark
Elias Boudoudou

Bassment:
Fine Wine

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.