Luna Bennekow + Thea Zeuthen + Alexander Woods + Spare Skin + Una Una | RUST

Luna Bennekow + Thea Zeuthen + Alexander Woods + Spare Skin + Una Una

07 oktober, 2016
20:00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
40 kr.
 

LUNA BENNEKOW
Luna Bennekow indtager scenen med nærværende fortællinger tilført enkelt guitarspil og smukke korharmonier. Sangene bevæger sig i grænselandet mellem tiltrækning og ensomhed. Mørke minder og lyse sommeraftener. Med dansk lyrik føres man ind i visernes stemningsmættede tekstunivers om blandt andet jalousi, erotik og ikke mindst kærlighed.

FB Event

 

THEA ZEUTHEN
Personlighed, intensitet og nærvær kendetegner Thea Zeuthens univers, hvor unik stemmeføring blandes med eftertænksom lyrik, selvsikkert fingerspil og Thea’s imødekommende kontakt med publikum.

FB Event

 

ALEXANDER WOODS
Alexander Woods er en dansk kunstner med base i København. En singer-songwriter, der har fundet sin stemme og sound i varm soulet elektro-rock. Med inspiration fra navne som Alex Vargas og James Bay har Alexander Woods skabt et interessant univers, farverigt og melankolsk, baseret på hans stemme og melodier, som han selv skriver, indspiller og producerer. Teksterne er for det meste inspirerede af den rå hverdag og erfaringer fra kunstnerens eget liv, ærligt fortalt og gerne viklet ind i mystiske spekulationer. 

FB Event

 

SPARE SKIN
Måske ambient folk bedst beskriver de organisk bølgende lydlandskaber, som Christoffer Møller i Spare Skin vil skabe på Rusts scene den 7. oktober. En baggrund fra den akustiske verden vil blive ført over på den elektriske guitar, hvilket åbner op for nye muligheder i sangskrivning og instrumentation. Resultatet er en invitation til publikum ind i et unikt lydunivers med store vidder og kun én fast beboer.

FB Event

 

UNA UNA
Duoen Una Una er født i en støvet baggård på Nørrebro, et sted hvor lyset sjældent når helt ind i dagligstuen. Det er drømmende folk-pop, urban country, og mere asfalt end urtekusse. Mens de fløjlsbløde vokaler smyger sig om hinanden, akkompagnerer Sara Wingsrand og Malene Vested sig selv på guitar og bas, så tonerne løfter sig ud af baggårdens halvmørke. Teksterne er lige på, bittersweet humor og mere ærlige end lyriske. De kredser om klaustrofobisk kærlighed, udlængsel, åbne landeveje og det fede i at ex’en bor langt pokker i vold.

FB Event