Michael Fynne + Frost + Manus Bell | RUST

Michael Fynne + Frost + Manus Bell

27 november, 2015
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Manus Bell
Oplev den dunkende puls af Boom-bap stilen kombineret med provokerende punchlines, der får dig til at tænke en ekstra gang over hverdagen. Den skarpe rapper og producer , Manus Bell, vender nemlig tilbage til Rust. Manus Bell er en engelsksproget dansk rapper som, med en politisk ildsjæl, formidler sit syn på verdensituationen igennem lyrikken. Den lydmæssige inspiration finder han i den støvede "Golden Era" af den amerikanske hiphop- kultur hos navne som Rakim, The Fugees, Mobb Deep, Notorious B.I.G., Nas, Cypress Hill og Wu-Tang Clan.

Ved siden af musikken arbejder Manus som rap-coach i non-profit organisationen Rappolitics, som er dannet på baggrund af konceptet raptivism. Manus har også kollaboreret med flere politiske rappere, artister, instrumentalister og producer både inde og udenfor de danske grænser og tilbage i 2012 lavede skabte han pladeselskabet Home Studio Productions.

FB event

 

Frost
Frost har længe været en faktor i den danske undergrund. Den spritnye ep Adrenalin markerer et nyt lydbillede fra Frost, som er tungere og hårdere end tidligere udgivelser, herunder hans anmelderroste 2014 debutalbum Beviset. Med et bagkatalog, der indeholder samarbejde med kunstnere som Pede B, Loke Deph, Lars Jønsson og DJ Nuplex, er Frost en force to be reckoned with inden for dansk rap. Frost er kendt for at levere et skudsikkert og teknisk flow og ikke mindst for at levere bragende live-shows. 

FB event

Michael Fynne
Hvis du er til energisk rap med kant og attitude, så er Michael Fynne den rigtige at tjekke ud. Med sine kun 21 år er dette Aarhus-talent foran sin alder og leverer hårdtslående rapmusik som altid har noget på hjerte. Fornyligt udgave han to nye singler, "Flippin' Burgerz" - komedietrack med hans kumpan Convex, og "Like Me Now". Hans næste single "Play To Win" er i støbeskeen. Michael Fynne arbejder i øjeblikket på sin næste ep, som lander i januar 2016 og  følger op på 2012 debutalbummet Proving Grounds.

FB event