/N/ + Rome In Reverse + Orkestr Partisanski | RUST

/N/ + Rome In Reverse + Orkestr Partisanski

20 maj, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Orkestr Partisanski
Når Orkestr Partisanski svinger den røde fane og indtager scenens blødende rampelys, får den alt hvad rammer, skæg og uniformer kan holde til. Der er tale om et kommunistisk brag af en fest med rablende rytmer natten lang, borsjtj og vodka til alle. Orkestr Partisanski er et 7 mand stort orkester som, iført høje pelshuer og militærstøvler, spiller musik der bedst beskrives som en form for russisk balkan-rock. Enhver tanke om at være autentisk er pænt blevet sendt i skammekrogen. I stedet er det festen der er i fokus.

FB Event

 

/N/
Det summer af elektronisk velbehag, bløde rytmer og kantede lyde i fundamentet under /N/s tænksomme tekster. Man forføres af musikkens stemningsbilleder og af historierne, som udfolder sig mellem tonerne - nærværende og intime. Den soul-inspirerede vokal er drivkraften, mens de instrumentale melodiske figurer er legende og stærkt skåret.

Bag navnet /N/ står sangerinde og sangskriver Nina Kjeldgaard, stærkt men følsomt ansvarlig for både tekster og musik. Til live-optrædener er /N/, i udvidet version med bassisten Julian Bethencourt, guitaristen Thomas Damsgaard, trommeslageren Jens Jeppe Hyllested og vokal-supporterer Christine Schoch Grathwohl og Lærke Ølshøj, en inkluderende oplevelse fordi bandets fælles ambition altid er, at musikken skal leve i overensstemmelse med de rammer som den udfylder. Lad dig forføre gennem hjerte, eller danskesko af det fineste eksempel på en musik-oplevelse, som gør krav på at være til stede i sameksistens med dig.

FB Event

Rome In Reverse
I et mix af analogt og digitalt udstyr, og med referencer til dub, techno og trip hop, vil Rome In Reverse skabe en sanselig aften med smukke atmosfæriske lydbilleder og visuals, hvor hvert nummer fortæller sin egen historie. Rome In Reverse er Antonella Pacifico, der oprindeligt er fra Italien, og har i København fundet og udviklet sin lyd. Debutalbummet fra Rome In Reverse Loop And Reverse udkom i 2015.  

FB Event