Neon Fish + The Fabrik + King's Cult | RUST

Neon Fish + The Fabrik + King's Cult

30 maj, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

NeoN FisH 
Folk-rockerne NeoN FisH har en masse historier på hjerte, og de leverer dem med medrivende eksperimental story-rock tilsat et solidt skud legesyg energi. Bandet blev dannet for 5 år siden af guitarist og frontmand, Alvin Godske, der sammen med trommeslager, Jonas Fibæk, grundlage det som en duo. Siden er bassist, Rasmus Emerek Kristensen, og leadguitarist, Laurnes Van Gelderen, kommet til og har tilføjet fylde og attitude til musikken.

The Fabrik 
The Fabrik blev til i slut 90'erne, hvor fire unge musikere samledes på grund af en fælles kærlighed til det engelske band BUSH. Idéen var et rent coverband, men hurtigt begyndte kreativiteten at blomstre i øvelokalet og der kom flere og flere egne numre på sætlisten.  De følgende år blev der indspillet to demoer og spillet en lang række koncerter. I 2009 kom bandet i kontakt med det uafhængige selskab RMG Records, og i 2010 udkom albummet "This Is All I Know". Siden da er det blevet til supportjobs for blandt andre Carpark North, The Storm og Alphabeat. Og i dag står The Fabrik som et både moderne, men også modent og samspillet rockband. Stilen er deres egen, men med inspiration hentet fra både 70'ernes rock'n'roll og 90'ernes grungebølge.

King's Cult 
King's Cult er et hårdtslående tomands band med Theis Holm på vokal & guitar/bas og Morten Vestberg på trommer. Deres stil er hentet fra ørkenrocken og vibrerende shoegaze, og tempoet går for det meste højt i et energisk sammenspil, men til tider rammer musikken også den tunge side med helt sløve beats.