Nosy Parker + Manus Jabs + Levende Børn | RUST

Nosy Parker + Manus Jabs + Levende Børn

02 December, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

NOSY PARKER
Popmusik med undertoner af funk og disko, gør det svært at stå stille, når Nosy Parker optræder, og de iørehængende melodier krydret med de fængende guitar- bas- sax- og synthriffs vil med garanti få hænderne i vejret. Nosy Parker spreder varme og glæde. Bandet har eksisteret siden 2013, men medlemmerne har kendt hinanden længe før. Disse specielle venskaber stråler igennem musikken og sammenhold, fest og glæde karakteriserer Nosy Parkers stil på scenen. 

FB Event

MANUS JABS
Missionen er klar, når Manus Jabs går på scenen; få taget til at lette og publikum til at danse. Med inspiration fra funk, disco, jazz og worldmusik sætter Manus Jabs scenen for et eklektisk og excentrisk lydunivers med en umiskendelig og unik sound. Når du går til koncert med Manus Jabs, er der garanteret god stemning og organisk lyd, som man kan ryste hofterne til hele natten, hvis det skulle være.

FB Event

 

LEVENDE BØRN
Levende Børn er af den dansksprogede, jazzede, rytmiske, lækre og legende skuffe. Når du lytter til Levende Børn, vil du på den ene side gerne lægge dig ned og smelte en lille smule, og på den anden side bevæge dine hofter. Det er en ret skøn oplevelse at være splittet mellem to så gode ting. Bandet har fundet sammen på Aurehøj Gymnasium og deres sans for musik kan mærkes.

FB Event