Old Pints + BOHR + Sugarland Express | RUST

Old Pints + BOHR + Sugarland Express

21 oktober, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

BOHR
BOHR er et ganske ungt band, der med søvnig r'n'b og soul-forklædninger skriver musik til både intens dans og forførende hvisk i øret. På Rust vil BOHR spille op til et potpourri af store følelser og melodisk pop. Bandet spillede i sommers på Hjerteland-scenen til Heartland festival samt Lydfest i Birkerød, hvor bandet også kommer fra. BOHR arbejder nu med indspille deres musik, blandt andet singlerne "What You Do" og "Solid Ground".

FB Event

 

SUGARLAND EXPRESS
Sugarland Express har gæstet Rust af flere omgange, og nu er de tilbage. Se frem til et soulorkester med fokus på et groovy univers og poppede melodier, og sange der ubesværet fusionerer soul, pop og r&b, som man bandt andet kan høre på gruppens ep Running From the Sun.

FB Event

 

OLD PINTS
Old Pints spiller rock'n'roll taget direkte fra det støvede og tilrøgede øvelokale. Bandet leverer med rå selvsikkerhed sange om det turbulente liv som ung, kærlighed, og passion for det man elsker. Musikken er bygget op om forsangerens stemme, der er fyldt med nerve og sjæl, men det betyder ikke, at der ikke er plads til bragende trommer, rungende bas, og ekstatiske guitarsoloer, for det er der massere af.  

FB Event