Pullman Brown + Faltering Son + Nothing of this is real | RUST

Pullman Brown + Faltering Son + Nothing of this is real

09 maj, 2015
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Pullman Brown
Med afsæt i fordums store r'n'b-konger er Pullman Brown konstant på udkig efter den perfekte kombination af jazz, soul og r'n'b. Kompositionerne, der skrives i fællesskab, fremføres med et tungt tilbagelænet band bag den karismatiske forsanger, og krydres med flødekor og rigeligt med smør.

Faltering Son 
Faltering Son er centreret omkring sangskriveren Christine Toffts ideer om popmusik med kant og iørefaldende melodier, med en pirrende skævhed som modvægt. Musikken fremføres med en lys og dragende vokal af vekslende kraft og skrøbelighed, og støttes op af et band, bestående I hhv. kor, guitar, trommer og bas - en sammensat gruppe med inspiration i øst og vest, som på en og samme tid støtter de oprindelige idéer og tilfører dem det ubestemmelige andet, der skaber det unikke lydbillede og adskiller musikken fra så meget andet.

Nothing of this is Real 
Nothing of this is Real udgøres af Jakob Dahn og Morten Dalhoff og har netop har udgivet albummet "Did we kill you, dear?". Albummet er mixet i Göteborg i samarbejde med Mattias Glavå (Håkan Hellström, Anna Järvinen, Broder Daniel mfl.). Musikken spænder fra det stort orkestrerede støjrock-dramatik til det lettere indie-swingende. Live er Nothing of this is Real et 7-mands band bestående af blandt andet Rune Kofoed (Afenginn) på trommer og Line Felding (Cody, Monkey Cup Dress) på cello/vokal.