Rasmus Nelausen + Anton Girotti + Kayleigh O’Connor (CA) + NUHR + Spektaro | RUST

Rasmus Nelausen + Anton Girotti + Kayleigh O’Connor (CA) + NUHR + Spektaro

13 maj, 2017
20:00
Dørene åbner: 
20:00
Entré: 
40,- i døren

RASMUS NELAUSEN
Rasmus Nelausen er en ung singer/songwriter, der tager dig med på en rejse gennem sine inderste følelser. Halvdelen af hans liv har været fyldt med musik. Med guitaren som hovedinstrument og de indtryk og erfaringer der er opstået undervejs er et sangskriver projekt nu opstået. Luk øjnene og lad dig drive med af en række ærlige sange lige fra hjertet, leveret i et univers af ambiente rumklange, akustisk guitar og en følsom stemme.

FB Event

ANTON GIROTTI

Anton Torp Girotti er en ung dansk artist og musikproducer fra Holbæk, Vestsjælland. Hans musik er en blanding af pop, R’n’B og hiphop inspireret af kunstnere som Anderson .Paak, Justin Timberlake, Beyonce, James Morrison, Amy Winehouse og med tråde til den cubanske musik. Tekstuniverset tager udgangspunkt i dagligdagens episoder, tilsat lidt krydderi fra fantasien og poesien.

FB Event

 

KAYLEIGH O'CONNOR (CA)
Kayleigh voksede op i Halifax, Nova Scotia i Canada. Hun begyndte at skrive musik da hun var 12 år, og hendes bekymringer og emne har uundgåeligt udviklet sig, da hun er modnet med alderen. Størstedelen af ​​sangene på Kaleighs debut LP blev skrevet, da hun var på et meget mørkt sted - både metaforisk og bogstaveligt talt - da Kayleigh godt kan lide at skrive i fuldstændig mørke. Man kan fornemme og høre mørket i hendes sange, såvel som hendes fascination af det ydre rum og stjerner.  
Kayleighs album er produceret af The Balconies 'Jacquie Neville og Liam Jaeger og udgives i 2018.

FB Event

 

NUHR
Under stærk indflydelse af alt hvad funk-genren har skænket os i den senere ende af det 20’århundrede, tilsat et pikant twist af nordiske ulm og mørke, udgør med få ord hvad denne sangskriver bærer med sig i sin musik. Denne bydreng-gone-bonderøv, har under fødenavnet NUHR, fundet sin helt egen jetstrøm af harmonier og anslag i et særligt rum med en løs, dog nærværende, fornemmelse af både tid og nerve. Ofte ledsaget af et sæt tangenter og en crackversion af Ableton live fanger NUHR med slap line en idé om sin egen helhed som ung mand, i en nogen gange alt for stor og skælvende verden. Med et engelsksproget tekstunivers lyder det hverken som en oversættelse eller en imiteret version af hvad du tror, det kunne lyde som. Men lyder som et menneskeliv med mange kontraster og en stemme der ikke er sky for at vise det. 

FB Event 

 

SPEKTARO
Spektaro er et eksperimenterende og nytænkende musikprojekt. Bag projektet står hovedsagligt søskendeparret Laura og Anna Ritsmar, der i sommeren 2013 skrev de første spæde toner. Spektaro arbejder med enkle tekster, finurlige melodier og en eksperimenternede sammensætning af det enkelte nummer. Musikken er hovedsagligt gennem-elektronisk, men arbejder altid hen i mod et organisk lydunivers. Spektaro udgiver deres debut-album ‘Eponym’ i sensommeren 2017, og vil på RUST spille repetoiret derfra.

FB Event