Rust Live | RUST

Rust Live

LykkeSmed + Fairground + Oplev Norden

29 september, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

LYKKESMED
LykkeSmed er iørefaldende singer/songwriter om hverdagen, kærligheden til de små ting, kaffe, vejret og bare det at være til. Med udgangspunkt i teksten forsøges der at dannes billeder alle kan relatere til. LykkeSmed er hyggelig, uprætentiøs og ærlig, dansksproget pop/rock til søndagen og tømmermændene.

FB Event

 

FAIRGROUND
Fairground kan godt lide, at deres musik karakteriseres som “Drømmende og nostalgisk gør-det-selv rock”. De går meget op i kreativitet, og de er ikke bange for at overgive dem helt til den kreative side, og lave lange, støjende eller helt følsomme sange. Det er det, som giver deres musik den æstetik, de er så glade for, da den skildrer en personlig og dyb ærlighed. De går meget op i at videreføre dette nærvær ned til den mindste detalje, da de vil fylde deres musik med deres egen personlighed. De indspiller altid live hvor menneskelige fejl er velkomne. De mastererer på en gammel båndoptager, for at finde den lyd de elsker, og som de elsker at fremføre på scenen.

FB Event

OPLEV NORDEN
Oplev Norden er et band, der trækker i mange retninger, men det hele er centreret om rock'n'roll. Bandet låner fra både den psykedeliske rock, funk og og 60’er rock med et altid tilstedeværende fokus på den stærke melodi og god energiudladning på scenen.

FB Event