Rust Live | RUST

Rust Live

Dirt White + Puppy Loop + freckles

15 september, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

DIRT WHITE
Dirt White egner sig både til at drømme og danse, og byder dig ind i et tranceindbydende og kontrastfyldt univers, der befinder sig et sted mellem natklubben og følelsen af at svæve på en lyserød sky. Insisterende danse- rytmer bliver komplimenteret af atmosfæriske synthesizers og intime vocal-samples, og når projektet gæster RUST, bliver der skruet ekstra op for bassen og klub-vibes. 

FB Event

PUPPY LOOP
Glade popmelodier med et vokalt modspil, der trækker på indiescenens tristesse. Med inspiration der strækker sig fra 60'ernes melodiøse tyggegummipop til 80'ernes pastelfarvede legesyge, laver Puppy Loop et potpourri af lyd, der bevæger sig indenfor popgenrens alternative side.

FB Event

 

FRECKLES
freckles er potent, melodiøst og hårdtpumpende college rock, der trækker på referencer fra Blink 182, Sum 41 og Weezer. Efter at være blevet kåret som ’Ugens Kanon’ i DRs Karriekanonen med førstesinglen ’The Guitar’ tilbage i 2015, udgav freckles i år debut-EP’en ”Do You Like Me?”, som på mange måder er et mere modent udspil, hvor bandet også giver plads til at udfolde sig emotionelt. Førstesinglen ”Never Let You Go” nåede at ligge maksimale otte uger på Barometerlisten på P3 – heraf to på førstepladsen - så man kan roligt sige, at freckles har ramt en retronerve, der forhåbentligt er første skridt mod at bringe en glemt genre tilbage i radio-regi. freckles består blandt andet af medlemmer fra Virgin Suicide og Shy Shy Shy.

FB Event