Rust Live | RUST

Rust Live

Math. Son + GEBUHR + Faded Music Showcase

04 August, 2017
21:00
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

MATH. SON
Math. Son er en 20-årig engelsk-rappende dansker fra København, som drager sine inspirationer fra new-school kunstnere som G-Eazy, Goldlink og Logic. Med sin fleksibilitet i hiphoppens brede spektrum af instrumentaler og genrer, er hans hurtige flow, ''whiskey stemme'', skarpe lyrik og autencitet de eneste konstanter. Math. Son har altid ment, at livet er noget som skal fejres, men samtidigt noget der skal filosoferes over og analyseres. Disse er hovedkomponenterne, som er med til at danne det lydunivers og lydbillede som Math. Son skaber gennem hans musik. Math. Son er et energisk væsen og er altid klar på at skabe en fest.

FB Event

 
 

GEBUHR
GEBUHR er et projekt bestående af brødrene Mads og Mathias, som ved årsskiftet debuterede med deres single 'Faded' inspireret af Californien. Mads har altid været interesseret i at skrive tekster, synge og rappe, hvor Mathias har produceret musik siden 2008. Deres stil bevæger sig over flere subgenrer og er inspireret af alt fra fest og hverdagssituationer til mere kontroversielle emner. Lyden har en lettere melankolsk tone blandet med energi og dybde, hvor melodi og bas spiller en primær rolle. Selv med få sange på ryggen har deres produktioner formået at generere tusindvis af afspilninger på streaming tjenesterne, hvor de for nyligt udgav deres fjerde single ‘Used To’ og har en femte udgivelse lige rundt om hjørnet.

FB Event

 

FADED MUSIC SHOWCASE
Faded Music er et forholdsvis nyetableret pladeselskab/musikkollektiv, som stille og roligt er ved at opbygge et hold af den nye generation. Til denne aften bringer de Oschier, Tjalfe Track & Zake, som er klar til at fyre op for den fedeste fest. De tre hitter pt. med singlen “Stripper”, hvor der også er musikvideo på vej til. Der bliver arbejdet en del på kryds og tværs, så forvent at se en hel del fra disse tre henover sommeren.

OSCHIER
Oscar Schier Abelgren også kendt som Oschier, er en ambitiøs, original og talentfuld ung knægt på 23 år, som selv producerer sine beats. Han har det seneste år opnået over 250.000 streams på Spotify alene, hvor hits som “Blæst”, “Uafhængig” & “Sun Low” har været favoritterne blandt hans fans. Stilen er en blanding af R&B, Hip-Hop og de nyere lidt trap-inspirerede lyde.

FB Event

TJALFE TRACK
Frederik Holdgaard, bedre kendt som Tjalfe Track, har i en alder af 22 år gjort sig meget bemærket på den danske rapscene med sine dybe tekster omkring sine tanker, sit liv og sin fortid. Særligt "90'er Barn", der først udkom som single og derefter blev en del af Tjalfe Tracks seneste album "Ærlig", er en sang der med over 350.000 streams og utallige downloads, har fået folk til at synge med. Tidligere har Tjalfe Track også lavet en del klubmusik, som han har turneret land og rige rundt med.

FB Event

ZAKE
Zakarias Nouamani Poulsen, eller Zake, er en ung rapper/sanger fra København. Han hitter pt. med sangen Bogota, som alene har opnået over 140.000 streams på Spotify. Zake er en tidens upcoming artister blandt de nye genrer, som er begyndt at hitte i Danmark.

FB Event