Rust Natklub & BUMBACLOT | RUST

Rust Natklub & BUMBACLOT

& Dancehall Queen Contest Feat. Mission + KLar Parat & John Vincent + J.J. Wild + Deep Bassment

04 December, 2015
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Rust & Keep It Real Hip Hop Presents: BUMBACLOT!

Keep It Real Hip Hop er atter tilbage på Rust og i denne omgang med det nye koncept, BUMBACLOT, bragt til det festglade folk af Asia Forembska & Cookie Teresa, hostet & MC’ed af Rust-kendingen Mission.

BUMBACLOT er dancehall madness, slip bæstet løs og dans natten væk til old school vs. New school dancehall med afstikkere til hiphop, reggaeton og soca.

Mainfloor:
Mission
Klar Parat
John Vincent
J.J. Wild

Deep Bassment:
Frank Robben
Sean Rytter
William Hass
 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.