Rust & Red Bull Music Academy: Doc Daneeka (FR) | RUST

Rust & Red Bull Music Academy: Doc Daneeka (FR)

Natkoncert + Support: Tim Driver + Anders Tresselt + J.J. Wild

30 oktober, 2015
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

I samarbejde med Red Bull Music Academy har vi inviteret den walisisk- fødte producer og DJ, Doc Daneeka, til København d. 30. oktober! Publikum kan se frem til en sublim sonisk rejse, der forener klassisk house med genrer som garage og UK funky.

Doc Daneekas fantastiske og flersidige udgivelser er både udkommet på Modeselektors 50Weapons-label og producerens eget pladeselskab, Ten Thousand Yen, og hvis der er én rød tråd i DJen og producerens virke, så er det uforudsigeligheden. Den tidligere Red Bull Music Academy-deltager tøver nemlig ikke med at forene stilsikre house- og techno-tracks med indflydelser fra garage, UK funky og alt muligt andet.

I løbet af de seneste år har Doc Daneeka nemlig både skabt et vaskeægte house-hit i form af "Hold On", en buldrende bas-bombe på "Bumblebee Riddim" og det trippede "Mario’s Mushrooms", der lyder som rave-versionen af et GameBoy-spil. Samtidig har han fået lov til at låne Modeselektors studie, og har udgivet og spillet med fremadstormende DJ, Benjamin Damage. Dette elektroniske talent har tilsyneladende en finger med i spillet over alt – så mon ikke han kan få Rust til at ryste d. 30. oktober?

Før og efter koncerten med Doc Daneeka er der sørget for et lineup af skarpe supportnavne bestående Tim Driver (OHOI, Bas Under Buen, Kraken Recordings), Anders Tresselt (Okay Funky, Yo FOK) samt J.J. Wild (Rust resident, Yo FOK) til at styre bassen med kyndig hånd fra start til slut.