Rust x Le Fix x Distortion Street Party | RUST

Rust x Le Fix x Distortion Street Party

Artigeardit + Manus Bell + Mund De Carlo + Natkat + Tobias Rahim + Snavs + Spitzenklasse + Emil Lange + J.J. Wild + Jason Rivera + 16 Bars Cypher

01 Juni, 2016
16:00
Dørene åbner: 
16:00
Entré: 
Fri Entré

Traditionen tro byder Rust op til Distortions vildeste kvarterfest og giver, i samarbejde med Le Fix, Gulbergsgade en beattung injektion på en onsdag eftermiddag med ferme DJ's, nogle af de skarpeste tunger fra den danske hiphop undergrund og en solid omgang 16 Bars MC Cypher, hvor en god håndfuld MC’er dropper deres sprødeste gloser, på plakaten. Som altid i øjenhøjde og ørehøjde med publikum fra den intime scene foran indgangen til Rust, og erfaringen kan tale højt om bydelens vildeste fest.  Det hele starter kl.16.00 med fuld tryk på indtil kl.22.00, hvor hele herligheden rykker indendørs i samarbejde med Le Fix & Distortion Club, hvor publikum blandt andre kan se frem til den bristiske elektroniker GAIKA i aktion.

Rust x Le Fix x Distortion Streetparty Lineup

Artigeardit 
Dansk hiphop’s nye stjerneskud bringer autentisk og nyt rap med selvsikkert flow samt sprøde produktioner, fyldt med sjæl og med kant.

Manus Bell 
Manus Bell er reflekteret og relevant hiphop, skarpe rim der med lyriks præcision observerer samfundet og kritikker det bag tunge beats og et engelsksproget flow stramt flow.

Mund De Carlo 
Mund De Carlo spytter funky og cool rim på mikrofonen. Det er hiphop med rødder i den gyldne 90’er era og original dansk flava’.

NATKAT 
Lagoon Digital-bagmand Frej Le Funk, Floppykat og DJ Sum dropper ægte smooth hiphop til folket krydret med masser af funk.

Tobias Rahim  
Tobias Rahim kombinerer nutidig hiphop med ærlig sproget rim, elektroniske finesser og samfundskritiske blik, der tager udgangspunkt i personlige oplevelser, der sikkert leveres i mikrofonen.

Snavs 
Snavs er synonym med bass. Trapsensationens innovative produktioner har vist sig at nedlægge bade nationale og international publikummer, hvad end den star på frække bootlegs eller originale tracks, er der fuld smæk på.

Spitzenklasse
Spitzenklasse har vendt Rust på vrangen gang på gang med deres heftige remixes og hæsblæsende egenproduktioner. Der hvor Spitzenklasse huserer, det er der, hvor festen unægtelig er.

 

Streetparty residents

Emil Lange fusionerer rutine, alsidighed, fest med stort F, højt humør og suveræne DJ skills med vild crowd control, bangers og overskud i pulten, når han indtager selector positionen bag tallerknerne.

J.J. Wild’s musikalske stil er en rå kombination af dancehall, karnivalrytmer og hiphop med hans egne ord; fræk, rytmisk caribisk bass musik til din krop.

16 BARS MC CYPHER hosted by Jason Rivera

16 bars er i rap sprog er 16 linjer som er skrevet ned og rappet over 16 takter. Når en rapper/mc bliver spurgt om at droppe en hot 16, er det meningen han/hun skal drop 16 af deres bedste bars/linjer. Formålet i denne cypher er at vise hvordan forskellige mc'ere/rapperere sammen på scenen vise deres fælles kærelighed for rim, ord og levering foran en live publikum over en random beat som leveres af dj'en. 

Dj & Host: Dj Whut!
Guest Dj: Dj Cars10
Hype-man & Special guest host: J-Ro (Tha Liks) 

Cypher MC's:
Supajan
Kasper Spez
Nota Bene
Ham Den Lange
Lille
Cobra Commander
Keis Khatib
Boém
Skinny Skinz
StrudsiGallop