Sage The Gemini (US) | RUST

Sage The Gemini (US)

Natkoncert

22 september, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23:00
Entré: 
90,- i forsalg + gebyr / 110,- i døren

Gør dig klar til dansegulv-bangers som ”Gas Pedal” og ”Now & Later”, når Sage The Gemini gæster Rust med en natkoncert d. 22. september

Dominic Woods aka. Sage The Gemini har siden barnsben rocket mikrofonen. Allerede som 11-årig begyndte han at indspille med sin bror hjemme i Fairfield i Californien, hvor de første raptekster kom til live. Med sine salvie-farvet øjne og med fødselsdag i tvillingens tegn, opstod kunsternavnet Sage The Gemini.
Det var dog først i 2008, at verden skulle få ørene op for den spirende rapper. Sages første single "You Should Know" blev et viralt hit på MySpace med over tre millioner afspilninger, hvorefter hans talent fangede rapperen IamSu!, og Sage joinede hiphop-kollektivet The HBK Gang.
Han stod dog stadig stærkt på egne ben og med det dobbeltplatin-sælgende selvproducerede nummer ”Red Nose”, fik Sage hurtigt spredt sit navn til diverse hitlister, samt tilegnet sig en top 100-placering på Billboard-listen. Efterfølgeren ”Gas Pedal” gik ud over USA's grænser og blev et internationalt hit med Justin Bieber på remixet.

I 2014 udkom hans debutalbum, Remember Me, som fik stor anerkendelse hos anmelderne og blev bl.a. kaldt et ”party-album med hits til klubben”. Sages selvtillid og humor skinner igennem på sangene, da alle elementer i musikken styres af ham selv. Sage er et sandt multitalent og et ”one-man-band”, som han selv beskriver det. Han skriver, rapper, synger, producerer, indspiller og mixer størstedelen af hans musik og han evner at bevæge sig flydende gennem genrer som pop og hiphop.
Med featurings fra kunstnere som Trey Songz, Flo Rida, Nick Jonas og Juicy J, har han som 24-årig allerede et prangende bagkatalog, og med en drøm om at konstant at toppe verdens hitlister, er Sage The Gemini først lige begyndt. 

Lige om hjørnet udkommer hans andet debutalbum, Bachelor Party, og han er klar til at vise det til hele Europa på hans tour. Heldigvis lægger han vejen forbi Guldbersgade til et brag af en fest!

Præsenteres i samarbejde med ICO Concerts