Royal Feet Factory Releasefest + Pullman Brown + SANG | RUST

Royal Feet Factory Releasefest + Pullman Brown + SANG

Spil Dansk Ugen

05 november, 2016
20:00
Dørene åbner: 
20:00
Entré: 
40 kr.

ROYAL FEET FACTORY
Royal Feet Factory er et moderne discoband, der med catchy, originale popmelodier og vild energi og sceneshow, fører publikum ind i en balsal af sexede stemmer, glimmer, sprudlende dynamisk musik og en festrevolution af de forældede kønsstereotyper. Med nye samarbejdspartnere - deriblandt Thor Finland (Julias Moon, Rosa Lux) og Lasse Lyngbo (Vinnie Who, Guldregn) – og et imponerende antal koncerter i ryggen, har fodfabrikken skabt sig et omdømme som et band, hvis fest du på ingen måde vil gå glip af, og med singlen "Give You Time" fik også DR P4 øjnene op for den nytilkomne på dansegulvet, og gjorde med massiv airplay nummeret til et radiohit i sommeren 2016. 

 

PULLMAN BROWN
Pullman Brown er et ungt københavnerband bestående af Emil Wiendel, Jens Rønne, Magnus Christensen og Mikkel Kjær. Deres musik bevæger sig i den poppede verden, men trækker i høj grad på elementer fra neo-soul, r'n'b og Rock. Hvis du er til tunge grooves og gode vibes, er Pullman Brown lige noget for dig.

 

SANG
SANG er flydende musikalsk væv, der fylder blodkarsystemet og flyder gennem kroppen. Det nye poporkester består af de to søskende Katrine Cornell & Kasper Cornell, der, med deres syvpersoners liveband, har til formål at transportere mørkerød lyd rundt til kroppens celler. Musikken er inspireret af alle de personer, steder og skæbner, der findes i fantasiens verden. Træd ind i SANG's univers og dans eller stå stille. 

Koncerterne er en del af  Spil Dansk Ugen -  årets store fest for dansk musik og musiklivet