Solhverv + Saida + Vores Allesammens | RUST

Solhverv + Saida + Vores Allesammens

27 februar, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

VORES ALLESAMMENS
Bag VORES ALLESAMMENS står makkerparret Johs Nørrelykke og Birk Nevel, der med baggrund i bands som Gypsies, Vincent Van Go Go og Are We Brothers?, er velbevandrede på den danske og internationale musikscene. Til foråret er de klar med et debutalbum (ArtPeople), som på tekstsiden tager livtag med menneskets til tider mærkværdige adfærd, med livets skuffelser og de uindfriede forventninger man kan have til sig selv. Læg dertil Johs Nørrelykkes dybe harmonier og Birk Nevels tonstunge beats og du får et knytnæveslag af dansksproget psykedelisk soul der sine steder kunne minde om et dansk svar på The Black Keys. Med sig på scenen har duoen Henrik Hamilton (Ginger Ninja, Shaka Loveless) og Lasse Boman (Are We Brothers?, Shaka Loveless, Gypsies, The William Blakes).

FB event

Saida
Saida er et nyt musikalsk projekt af og med Saida Loveless, som udgiver sit første materiale i starten af 2016. Musikalsk er projektet tydeligt inspireret af 80’erne med skarpe trommebeats og masser af synths. Saidas vokal leverer hertil en passende skrøbelighed, mens teksterne fortæller småmelankolske nære fortællinger om kærlighedslivets op- og nedture. Tilsammen skaber energien, melankolien og skrøbeligheden en fuldendt og letgendkendelig lyd, og det bliver på den måde et meget fint og dragende univers, som Saida inviterer lytteren ind i - nært, men catchy på én og samme tid. Koncerten er er Saidas debutkoncert.

FB event

Solhverv
Solhverv er et ungt band fra København. Natten er som et overemne i deres musik og bliver præsenteret fra et meget drømmende og ungdommeligt perspektiv. Sangene er på dansk og teksterne har et udgangspunkt i bandets egen ungdom og opvækst.

FB event