Specktors | RUST

Specktors

Natkoncert

14 April, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Specktors har huseret i æteren, på spillestederne og festivalerne i snart et årti. De står bag blandt andet megahittet "Lågsus", og anno 2017 er de klar med en ny single og en natkoncert på Rust i foråret.

Specktors sendte deres debutalbum Shanksville på gaden tilbage i 2009, og siden da har de sendt bangers som "Hellerup Ansigt Amar Røv", "Lågsus", der gik direkte nummer 1 på den officielle danske single hitliste, "Yndlingssang" og "Life" på gaden. I oktober 2016 landede duoens single "Fuck Mig", og den 13. januar fulgte de op med "Kommet for at danse".

Specktors kan efterhånden skrive mere end 500 koncerter, en P3 Guld nominering og jobs på blandt andet Roskilde Festival og Fredagsrock i Tivoli på cv'et. Gruppen blev dannet i 2008 og husede oprindeligt fire medlemmer. Nu er de to, Wanner og JonasForFanden, og Specktors er i den grad stadig på og tempoet er som altid højt.

Med Specktors er publikum garanteret en performance, der når ud i alle krogene af salen. Tempoet er hæsblæsende, og man er ikke i tvivl om, når denne electro-hiphop duo har gjort sin entre på scenen. Det er festen, publikum sent vil glemme.