St. Augustin + Mørkerad + Rivulin | RUST

St. Augustin + Mørkerad + Rivulin

01 April, 2016
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40 kr.

Rivulin
Rivulin er et ungt band, som laver en  nyskabende fortolkning af pop/rock. Med simple, rytmiske og distorted guitar riffs er musikken rytmisk pulserende, men bliver samtidig jævnet af bløde keys og rene stemmer. Lyrikken er lige frem og instrumenterne lægger et er dansevenligt fundament, der starter festen.  Rivulin spiller festen i gang med beskidte guitar strokes og smelter hjerter med smukke vokaler. Rivulin er et nyskabende element inden for pop/rock-genren, som både gør dig blød i knæene og får dine hår til at rejse sig.

FB Event

 

Mørkerad
Mørkerad er en kvartet fra København med tre år i bagagen. Genren er rock og sproget er dansk. Teksterne sætter fokus på hverdagens strabadser og handler om det kære liv, som går op og ned. Mørkerad er i gang med færdiggørelsen af en ep bestående af 6 sange, som produceres af franskmanden Nikolas Garin. Ep'en udkommer senere i år. 

FB Event

 

St. Augustin
Upcoming indie/folk band fra København, der kombinerer shoegaze og ørehængende pop-tunes, med en sprød vokal og inderlige tekster. St. Augustin består af Mio Emil Friberg, Alexander Foersom, Rasmus Hedegaard, William Winding og Sofie Augustinus. De spiller musik, der tager udgangspunkt i melodiøs pop/folk og fusionerer med til tider dansable toner i et virvar af udlængsel, melankoli og ungdom. Et forførende indblik i et univers, der kun kan beskrives som en palet af stemning og energi, som de tidligere har vist på Rust.

FB Event