TFA | RUST

TFA

Natkoncert

22 April, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Den talentfulde rapper TFA er tilbage med Rust.

Den talentfulde rapper TFA får stadig topkarakter og på hans kommende ep, er han bedre end nogensinde. TFA har gennem de sidste tre år, skabt sig et godt ry i undergrunden og på den danske musikscene, hvor han altid leverer et suverænt liveshow. Han er knivskarp og med i toppen af den danske elite når det gælder dobbelt tempo rap. 

TFA er også et solidt support act og har varmet op for de helt store profiler, med god succes, blandt andre for L.O.C, Kaliber, Clemens, Keith Murray (Def Squad, US) samt Pede B. Efterfulgt af hans nyeste Singler “Fuld På” og “Kun én” feat. FaceIt (Kaliber) er TFA snart aktuel med helt nyt materiale, en ny ep.

På den kommende ep bliver man omringet af ny lyd og udfordrende tempo rap. Man drages af den teknisk dygtige rapper, der hersker med sit kreative flow. Her har vi en af DK's hurtigste rappere, der med garanti lader dig forstå og tyde alt det han rapper, selvom det går hurtigt. På ep'en udtrykker TFA den hårde vej frem mod succes. Han er her igen i selskab med rapperen FaceIt fra Kaliber, 4Pro m.fl. Glæd jer.