TroyBoi (UK) | RUST

TroyBoi (UK)

Natkoncert

14 maj, 2016
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
70,- + gebyr i forsalg / 100,- i døren

Østlondons bedst bevarede “hemmelighed”, den fremadstormende bassmusiker og trapsensation Troyboi, synonym med kreativitet og eklektisk diversitet, gæster Rust.

TroyBois inspirationskilde er en kæmpe smeltedigel med alt fra motowndisco, r'n'b og hiphop over reggae, house og garage til grime, indie og electro. Derudover har han portugisisk, nigeriansk, kinesisk og indisk musik i sine hørebøffer, så der er rigeligt at trække på i forhold til inspiration, når han producerer sin musik.

Hans lyd er unik og personlig, og han beskriver selv sin musik som “My Style”, og som lytter har man også en klar fornemmelse af, at det er "et stykke" med TroyBoi, man lytter til. Den skæve tilgang til musikken og brugen af samles og tilfældige lyde, han falder over, kendetegner det musiske univers, og det er innovativ bassmusik, når det er bedst.

Produktivitet på overdrive! Troyboi har haft for vane at spytte det ene remix og bootleg ud efter det andet, og det er netop kombinationen af kvantitet og kvalitet, der har skabt ham et respekteret navn på bass-scenen inden for rekordtid.

Navne som Diplo og Flosstradamus har da heller ikke holdt tilbage med roser overfor den unge kometproducer, så hvis du vil opleve en kommende bass- og trapstjene inden Troyboi forvandles til en supernova, så skal du komme forbi Rust, når Troyboi for alvor tester vores Function-One højttalersystem.

Præsenteres i samarbejde med ICO Concerts.

18 + Husk gyldigt billede ID

Forsalget er startet via Billetto.dk