Rust Live | RUST

Rust Live

WEEK AFFAIR + FISCHER + AVE

24 maj, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren

WEEK AFFAIR
WEEK AFFAIR er et upcoming musikkollektiv skabt af fire kvindelige sangskrivere, artister og producere. I mødet med hinanden skaber de elektronisk pop/R&B, der både rummer vildskab og sårbarhed, men som altid tager afsæt i upoleret nerve og kreative impulser. WEEK AFFAIR er fire unikke vokaler og kunstnere, som tilsammen danner en stærk symbiose af kærlige kvinder, der ikke tager sig af andres meninger.

FB Event

FISCHER

FISCHER er navnet på en helt ny dansk kunstner, der med et særpræget og selvstændigt udtryk udfordrer den dansksprogede musikscenes vante rammer. I det post-apokalyptiske popunivers flyder ord, toner og tanker sammen flankeret af storladne synthesizers, soulfulde guitarflader og sjæle-udkrængende tekster om at søge efter lys i en mørk tid. FISCHER holder releasekoncert på Rust denne aften.

FB Event

 

AVE
AVE bryder genrene indenfor EDM platformen med sin musik og hviler ikke på en enkelt stilart. Han tager dig rundt omkring tunge beats og store synthflader, i et fartdrevent DJ-set som ikke hviler på en sang i mere end et minut. Alt fra Soundclouds Trap og Future Bass-univers til de tidlige 00’ers r'n'b og hiphop ligger som grobund for remixes og original musik, der gennem AVE’s kreative filter skaber et lydunivers der fører dig gennem nattelivet. 

FB Event