Young Bong + Pattesutter + Fredtube | RUST

Young Bong + Pattesutter + Fredtube

Natkoncert

25 februar, 2017
01:00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
60 kr.

Der er lagt i ovnen til en fest publikum sent glemmer, når både Young Bong, Pattesutter og Fredtube giver Rust en solid rusketur den 25. februar.

Young Bong er en mand på vej frem og en af kræfterne bag det platinsælgende hiphop label Lil Label, som han har med Emil Stabil og Lil Producer. Med Young Bong får du et mørkt og kreativt univers med stænk af morbid humor kombineret med vanedannede og skarptskårede produktioner.

Han har blandt andet markeret sig med tracket "Den Anden Vej", der blev ugens Lågsus track på P3, og "Ren Straffeatest" feat. Emil Stabil.  I maj måned sidste år landede Young Bongs seneste single "Hollywood". Young Bong har tidligere gæstet Rust, og han ligner ingen andre, når han indtager scenen med sin unikke kantede energi, der får ham helt ud over scenekanten.

 

Danmarks first-movere har allerede fundet ham på Soundcloud, hvor han har huseret i et års tid. Siden sidste år har det taget fart, fra Aarhus undergrund over Soundcloud til Lil Label og Roskilde Festival. Pattesutter’s umiddelbare kompromisløshed skær sig igennem lydmuren og sætter sig fast i øregangen med de nærmest ”trance”-agtige trap-hiphop-produktioner tilsat krøllede-over-grænsen ordspil, leveret unikt og fyldt med selvtillid. Pattesutter har tidligere gæstet Rust, og erfaringen kan fortælle, at han lægger enhver fest ned.

”Jeg freestyler alle mine tekster – hader at skulle tænke over hvad der lyder sejt, det skal bare lyde fedt, når jeg freestyler, sådan er det”. Fortæller Pattesutter, der også står for at producere musikken selv og længe har været en ting på den unge rapscene i Aarhus. Nu er Pattesutter klar til at udgive sin musik officielt og er derfor blevet signet på Lil Label, Emil Stabil, Young Bong og Lil Producers label. Første udspil er en dobbeltsingle med to af hans kult hits: "Det Ka’ Du Ik'" og "Madonna", der allerede har flere hundredtusinder af afspilninger på Soundcloud, og seneste har han sluppet singlerne "Sådan En Skam" og "Bravo". 

 

I en kompleks verden af piger og fester er hvor Fredtubes følsomme sjæl har huse, og her jonglerer han mellem både at elske og regne pigerne ud. Direkte ud af Aarhus. Mød Fredtube der på det seneste har lavet en masse larm i undergrunden og på Soundcloud og nu er klar til at erobre de danske spillesteder.

Fredtube er aktuel med sin første oficielle single ”Forhekset”, hvor han selskab af Pattesutter. Inspirationen henter han fra barndommens drengeværelse, hvor der blev spillet navne som N’Sync,  Backstreet Boys og Craig David på hjemmestereoen.