Rust Live | RUST

Rust Live

Hausfrau + The Away End + Moon Loves Honey

17 marts, 2018
20.30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
60,- i døren
Hausfrau
Hausfraus musik kredser om nærværet, improvisationen og venskabet, og med en energisk og legesyg tilgang til jazzen spiller de musik uden kompromiser.
Frede Holger på klaver, Rasmus Theodor på Guitar og Ludvig Søndergaard på trommer. 
 
The Away End
The Away End er et band bestående af 5 gymnasievenner, der fandt hinanden i deres fællesinteresse for musik. Bandets genre kan bedst betegnes under etiketten rock, men med inspiration fra 60’ernes rockscene, 90’ernes britpopscene og nyere alternativ rock er det rock i ordets bredeste forstand. Bandet udgav deres EP “Fortune Rookie” i efteråret 2017.

Moon Loves Honey
Det aarhusianske drømmerockband Moon Loves Honey spiller æterisk men poppet musik med masser af reverb-guitarer, hypnotiske grooves og melodiøs bas, der sammen med blide vokaler, omfavnende synths og flyvske melodier skaber et vægtløst univers. Tankestrømme om håb, ensomhed og længsel skydes ud som raketter på bryllupsrejse til månen og indkapsler følelsen af bittersød og dagdrømmende ensomhed, imens omtågede melodier vælter indover hinanden og kolliderer med endeløse delays.
 
D. 26/2 ’16 blev bandets debut EP ’Apart’ udgivet til store roser verden over, fra blandt andre Drowned in Sound og P6 BEAT. To nye singler har siden EP’en set nattens måneskin. Med den ene - ’Before I Crash’ - blev bandet udvalgt af DR’s KarriereKanonen til at være Ugens Kanon på P3 og P6 BEAT, samtidigt med at sangen blev omtalt i medier hele verden over og bandet blev interviewet af medier så langt væk som New York. I 2018 udkommer to singler forud for bandets debutplade, som udkommer i april 2018. Pladen har været undervejs i næsten to år og tager musikken i en mere punchy og catchy retning, bl.a via inkorporationen af elektroniske elementer og synths, imens den bevarer den atmosfæriske vibe i mødet mellem det blide og søde og det hårdtslående og desperate.